Fietsverzekering Informatie

Bent u iemand die graag gaat fietsen? Heeft u dan ook al een fietsverzekering afgesloten? Een fietsverzekering kan een goede uitkomst zijn wanneer u graag onderweg bent met de fiets. Misschien fiets u wel 20 km per dag of meer, als u lekker met de fiets naar het werk kunt waarom zou u het dan niet doen? Bent u misschien bang dat uw fiets wordt gestolen of dat uw fiets schade oploopt wanneer u hem buiten laat staan? Dan wordt het nu tijd om van deze gedachten af te stappen en een fietsverzekering af te sluiten.

Met een fietsverzekering kunt u een verzekering afsluiten voor uw eigen fiets. U kunt zelf aangeven of dat u een basisdekking wilt of een uitgebreide dekking. Meestal kunt u zelf uw eigen fietsverzekering samenstellen, dan kunt u ook uw fiets verzekeren tegen diefstal. Het is natuurlijk fijn om te weten dat wanneer u net een nieuwe fiets heeft gekocht en in een druk centrum of een drukke stad moet parkeren dat uw fiets dan verzekerd is tegen diefstal.

U wilt uw fiets die net nieuw is niet meteen kwijt zijn. U moet natuurlijk wel kunnen genieten van deze fiets en de fietsverzekering zal hier mee zorg voor dragen. Wanneer u namelijk een fietsverzekering af sluit ook tegen diefstal, dan krijgt u een nieuwe fiets wanneer uw fiets gestolen wordt. Maar ook hier zijn weer speciale berekeningen en regels voor, zodat u niet een oudere fiets weg laat halen en dan zelf een nieuwe fiets kunt kopen. U moet zelf ook goed nadenken wanneer een aanvullende verzekering nodig is. Als u een oude fiets heeft, dan hoeft u misschien wel geen fietsverzekering af te sluiten.

Een fietsverzekering is een goede optie wanneer u een nieuwe fiets heeft en bang bent dat hij gestolen wordt. U moet er niet vanuit gaan dat het gebeurd, maar wanneer u uw fiets op een risicovolle plaats neer moet zetten moet u hier wel op bedacht zijn. Zorgt u daarom voor een fietsverzekering wanneer u net een nieuwe fiets heeft? Het is niet verplicht maar kan wel een goede uitkomst bieden! Vraag daarom nu offertes aan van een fietsverzekering en u kunt bekijken welke fietsverzekeringen er bij u passen. U ziet meteen de prijzen en de algemene voorwaarden en kunt dan beslissing of u een fietsverzekering af gaat sluiten en zo ja welke fietsverzekering. Online een fietsverzekering afsluiten is zo gebeurd, een paar drukken op de knop en uw fiets is goed verzekerd.

© Copyright Alle Rechten Voorbehouden 2010-2024 helpmetverzekeringen.be - Privacy Policy